Historiamme:

Kiitos: Tammikuussa 2024 alkoi Ikisähkön 20. toimintavuosi, joista osakeyhtiönä olemme olleet jo 10 vuotta!!! Vuosi 2025 on juhlavuotemme, silloin olemme palvelleet asiakkaitamme 20-vuotta. Kiitämme syvästi kumartaen näistä antoisista yhteistyömme "alku" vuosista ja tästä eteenkin päin jatketaan myös samalla iloisella palvelulla, seuraaviin etappeihin :)

"Alku":
Alussa olivat sähkö, Petri – ja toiminimi. Silloin elettiin vuoden 2005 lämmintä heinäkuuta. Alkuun yksin johtoa, relettä, lamppua, kunhan se liittyi, edes hitusen sähköön. Tuli mukaan kylmää, tuli kameraa, homma paisui, tuli Oy. Ei enää yksin, eikä sitten kaksinkaan. Vaan kaikilla hyppysissä taito.

Toimialamme:
Työaluettamme ovat pientalot, kerrostalot, liikerakennukset, teollisuuskiinteistöt ja kaikki, missä sähköä, heikkoa ja vahvaa, sekä muuta erikoisosaamistamme tarvitaan. Sähköpuolella on yhtenä osaamisalueenamme sähköautojen lataussähköistys ja uusiutuvan energian aurinkovoimalat akkuineen. Myös valvontakameroiden asennukset ovat meille arkipäivää.

Omaamme myös vankan kylmälaitekokemuksen. Asennamme ja huollamme kylmäkoneita niin kerrostalo-, kuin pientalokylmiöissä, sekä ilmalämpöpumppuja. Myös vedenjäähdytyslaitteet ovat meille tuttuja. Kaikkiin näihin tehtäviin meillä on asianomaiset luvat, koulutus ja kokemus.

Ohessa kuva kasvumme puusta.

Referenssimme:
Asiakaskuntaamme on mm. yksityiset, säätiöt, yhdistykset, taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt ja yritykset.

Nettisivustomme taustakuva:

Kuvaaja Joni Pystö / Vastavalo.net


(Joulutervehdyksen 2023 valokuvan kuvaajana Matti Koutonen / Vastavalo.net , kuvakäsittelyn copyright Ikisähkö Oy.)